Health and Body Massage Room

Az elképzelés

Krizsai Anita, a Health and Body Massage Room alapítója azzal keresett fel, hogy újonnan nyíló masszázsszalonjának készítsek egy szuper honlapot. Anitáról érdemes tudni, hogy a rendezettség és a precizitás számára nagyon fontos, így már a projekt legelején világossá vált számomra, hogy Anita elégedettségének elnyeréséhez igazán jó honlap fog kelleni. A feladat egy egyszerű, szép, letisztult és modern megjelenésű, valamint funkciókban sem szűkölködő weboldal elkészítése volt. Anita kifejezetten kérte, hogy olyan weboldalt készítsek neki, amin keresztül vendégei online vásárolhatnak ajándékutalványokat is.

A megvalósítás

Mivel Anita nem a következő Facebookot szerette volna létrehozni, azaz nem igényelt ilyen szintű egyedi fejlesztést, a WordPress környezet mellett döntöttem. A WordPress egy kiváló tartalomkezelő rendszer, amely jelenleg a világ legelterjedtebb honlapkészítő alkalmazása egyben. A népszerűsége teljesen értehető. A rendszert kifejeztten könnyű kezelni, a honlap üzemeltetése gazdaságos, továbbá egy jó fejlesztő igazi csodákra képes vele.

Amint Anita megosztotta velem az elképzeléseit, egyből tudtam, hogy hogyan fogom azt megvalósítani. Az első tervek kb egy hét alatt készültek el, és azonnal elnyerték Anita tetszését.

Anita jó vállalkozóhoz híven előre gondolkodott, ezért a honlap úgy készült el, hogy ha eljön az ideje a szalon bővítésének, azonnal fel tudja venni a kollégát is a honlapra. A honlap néhány kattintással bővíthető, vagyis a honlapba integráltunk egy időpontfoglaló rendszert is ami képes egyes szolgáltatásokat bizonyos személyzethez rendelni.

Természetesen a háttérben be van kötve a Google Ads, Google Analytics, Facebook Pixel és Conversion Api, valamint számos egyéb mérőeszköz. Anita természetesen teljes hozzáférést kapott tőlünk mind a Google Ads, mind az Analytics fiókájhoz, hogy saját maga is meg tudjon győződni a kampányok eredményességéről, valamint a megfigyelhesse, tanulmányozhassa a honlap forgalmát és ügyfelei viselkedését.

Az eredmény

Anitával nagyszerű volt együtt dolgozni, nagyon kevés az ilyen határozott és céltudatos ügyfél, aki a legelejétől pontosan tudja, hogy milyen honlapot szeretne. Ennek a céltudatosságnak köszönhetően a teljes projekt az ajánlatkéréstől a lezárásig kb 2 hét alatt el is készült. Anita kezét természetesen nem engedtük el, honlapjaink működésére garanciát vállalunk!

Mátéval nagyon egyszerű volt együtt dolgozni. Egyből tudta, hogy mire van szükségem, és az eredmény magáért beszél, egyszerűen tökéletes.

Krizsai Anitawww.healthandbody.hu