Betegágy.eu

Az elképzelés

A Betegágy.eu a HM Webdesign Kft. tulajdonosának egy másik vállalkozása, így mondhatjuk, hogy ez a projekt családon belül maradt. A Betegágy.eu prémium minőségű kórházi ágyak bérbeadásával foglalkozik. Egy vállalkozás csak akkor lehet sikeres, ha minden területen kiemelkedő teljesítményt nyújt. A Betegágy.eu honlapját az előző gondolat alapján terveztük meg és építettük fel.

A magyarországi betegágy bérbeadási piac kifejezetten széttagolt. A piacon jelen vannak magánszemélyek, akik rendelkeznek jellemzően 1-5 db betegággyal amit bérbe tudnak adni, valamint akad olyan cég is, aki több százmilliós forgalmat bonyolít le évente. Ha megnézzük a Betegágy.eu piaci helyzetéhez közel álló konkurens vállakozásokat azt láthatjuk, hogy szolgáltatásukkal nagyjából lefedik az egész országot, azonban az online jelenlétük, beleértve a weboldalukat és annak minőségét kifejezetten elavult, egyáltalán nem naprakész.

Megvalósítás

A Betegágy.eu esetében egy percig sem volt képes, hogy olyan honlapnak kell elkészülnie, ami megfelelően tükrözi a cég piaci törekvéseit.

A honlap webáruház alapra készült, kiegészítve számos informatív, tájékoztató jellegű oldallal és landing oldallal. A honlapon minden különböző típusú betegágy felvehető önálló termékként és az ágyak online megrendelhetőek. A betegágyakat úgy lehet megrendelni, hogy az ügyfél a bérlés elején kiegyenlíti az első havi bérleti díjat, egy fix összegű kauciót, valamint az ágy kiszállítási díját. Az online rendelés során az ügyfél nem csak a betegágy egyszeri vételárát (első havi bérleti díjának összegét) rendeli meg, hanem automatikusan havonta ismétlődő rendelés jön létre, sőt, ugyanezen rendelésen belül helyet kap a kaució is.

Az a cég ügyfeleihez az ágyak két féle módon jutnak el. Vagy a Betegágy.eu szállítja ki, vagy az ügyfél szállítja el saját magának. A Betegágy.eu által történő kiszállítás nem fix díjas, hanem távolságon alapuló díjazás szerint történik. A HM Webdesign természetesen erre is nyújtott megoldást. A redenlés során az ügyfél megadja a szállítás címet, ezáltal a rendszer pedig azonnal kiszámolja, hogy mennyibe kerül a kiszállítás az adott címre, és az ügyfélnek automatikusan az alacsonyabb összegűt ajánlja fel (az saját elviteles szállítási módokon felül).

Kiszállítás Debrecenbe
Kiszállítás Budapestre

A kiszállítások automatikus kalkulációján túl az online rendelésekhez automatikusan készül számla, továbbá a bérlések is a korábban említett havi megújuló rendszerben történnek. A rendelésekhez minden hónap fordulónapján készül egy alrendelés, amelyet az ügyfél bankkártyával vagy banki átutalással egyenlíthet ki. Az előző rendszereken felül természetesen bekötöttük a szükséges sales és marketing támogató rendszereket, a Google és a Facebook számos szolgáltatását is.

Végeredmény

A Betegágy.eu honlapja néhány hét alatt készült el, ez az egyik olyan weboldal, amire igazán büszkék vagyunk. A honlap modern, letisztult megjelenésű, funkciókban gazdag. A honlap SEO-ját folyamatosan monitorozzuk, fejlesztjük, ennek eredményeképp a honlap organikus elérése folyamatosan növekszik, csakúgy, mint a honlap helyezése a Google találati ranglistáján.