Balogh Krisztina Stylist

Az elképzelés

Balogh Krisztina stylist azzal bízott meg, hogy készítsek neki egy új honlapot (www.baloghkrisztina.hu). Egy stylist számára rendkívül fontos a megjelenés, hiszen ez a munkája, így Krisztinek egy olyan honlapra volt szüksége, ami a személyiségén felül a munkája tökéletességét és igényességét is tükrözi. Kriszti külön kérte, hogy egy ajándékutalvány értékestő rendszert is építsünk be a honlapjába, hogy az ügyfelei egyszerűen, néhány kattintással megvásárolhatják az utalványokat.

Megvalósítás

Miután Krisztivel átbeszéltük, hogy pontosan milyen honlapot szeretne, azonnal tudtam, hogyan fogom megvalósítani az elképzelését. Mivel egy néhány oldalas portfólió honlapról beszélünk, a weblap értélemszerűen WordPress rendszerben készült. Kriszti szolgáltatásai nem landing oldalként, hanem termékként vannak felvéve a WooCommerce rendszerben, ezzel együtt pedig egy időpontfoglaló rendszer is intergálva van. Az időpontfoglaló rendszer össze van kötve Kriszti személyes naptárával, így amikor egy ügyfél új időpontot foglal, egy azonnali értesítőt követően az időpont azonnal látható Kriszti telefonján, a naptárában. Kriszti az ajándékutalványokat is a WooCommerce rendszerben értékesíti, így az ügyfelei nagyon egyszerűen, egy helyen kezelhetik időpontfoglalásaikat és ajándékutalvány vásárlásaikat is.

Eredmény

Miután a honlap elkészült, és Kriszti és meggyőződött róla, hogy a HM Webdesignnál jó kezekben van a vállalkozása, a honlapkészítési szolgáltatásunkon felül keresőoptimalizálás és marketing szolgáltatást is igénybe vesz. Közösen meghatároztuk, hogy pontosan mit szeretne kommunikálni marketing csatornáin.

A projektet összefoglalva, Krisztinek lett egy rendkívül letisztult, gyönyörű színvilágú, villámgyors honlapja, ami igazi ügyfélmágnesként működik számára. A honlap elkészítése nem volt sürgős, ennek ellenére a teljes projekt kb 3 hét alatt készült el.

Stylistként nagyon fontos volt számomra, hogy egy igényes, szép honlapot kapjak, ami meggyőzi az ügyfeleimet és könnyen elérhető, egyértelmű információk legyenek feltüntetve. Ami számomra még döntő kérdés volt, hogy online ajándékutalvány vásárlásra is lehetőség legyen a honlapomon, amit sokan kacifántosan oldottak volna meg, viszont Máté azonnal értette, hogy pontosan mi az elképzelésem és maximálisan végre is hajtotta nagyon rövid határidőn belül. Mindenkinek ajánlom, akinek fontos, hogy egy jól működő, modern honlapja legyen!

Balogh Krisztinawww.baloghkrisztina.hu