A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) csak HM Webdesign Kft. előzetes írásbeli engedélyével használható fel. 

A másodközlésnek meg kell felelnie – többek között –  a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény, a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény, és a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény vonatkozó rendelkezéseinek. 

A tartalomszolgáltató engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

HM Webdesign Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

HM Webdesign Kft. weboldalainak tartalma és az alatta megjelenő termékek szerzői jogvédelem alá esnek. Cégünk minden jogot fenntart.

HM Webdesign Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni.

HM Webdesign Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik- HM Webdesign Kft. semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

HM Webdesign Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja, vagy elérhetőségüket megszüntesse. A HM Webdesign Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

HM Webdesign Kft. honlapján esetleg említésre kerülő, megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cégek nevei és logói az adott cégek védjegyei.

HM Webdesign Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a HM Webdesign Kft. weboldalai kapcsolódnak.

Mivel HM Webdesign Kft. nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így HM Webdesign Kft. nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, HM Webdesign Kft. honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy HM Webdesign Kft. azt – minden felelősség nélkül – közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a HM Webdesign Kft.-t.

A böngészés során az Ön IP-címét, böngészőjének típusát, illetve a hozzárendelt ‘cookie’ azonosítót naplózzuk. Ezen adatokat a honlap karbantartásához, statisztikai adatainak kimutatáshoz, a honlap fejlesztéséhez, tároljuk és dolgozzuk fel.

Az Ön által megadott adatokat védett környezetben tároljuk, és technikai, valamint szervezeti megoldásokat alkalmazunk annak érdekében, hogy azokat illetéktelenek ne ismerhessék meg.

Az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére kizárólag az Ön beleegyezésével adjuk ki, erről előzetes engedélyét kérjük.

A honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése cégünktől független, így azokért felelősséget vállalni nem tudunk.